НОВОСТИ ЕпископЕпархијаПарохије Линкови Архива Стари сајт

Освећење спортске дворане ОШ Бобота

У четвртак, 11. новембра 2021. године, када Црква слави Светог Аврамија Затворника и Преподобномученицу Анастасију Римљанку, Његово Преосвештенство Епископ осечкопољски и барањски г. Херувим осветио је новообновљену спортску дворану ОШ Бобота.

Епископу Херувиму су у чину освећења саслуживали протојереји Немања Клајић и Марко Шукунда, службеници ЕУО, протојереј Горан Горановић, парох боботски, јереј Горан Тодоровић, парох бјелобрдски и вероучитељ у ОШ Бобота и ђакон Војислав Николић, службеник ЕУО.

Захваљујући Влади Републике Србије и залагањем председника Србије господина Александра Вучића обезбеђена су средства за обнову и реконструкцију спортске дворане у ОШ Бобота. Реконструисана спортска дворана ОШ Бобота сада представља један модеран објекат и поседује савремене услове за одвијање часова физичког васпитања.

Директорица Бранкица Малетић захвалила се свим људима добре воље који су учествовали у акцији обнове спортске дворане, срдачно им одајући признање за овај велики допринос њиховој малој средини.

На крају чина освећења Епископ Херувим поздравио је све присутне, уједно захваливши донаторима. Епископ Херувим заблагодарио је директорици Малетић на указаној прилици и части да освети новообновљено здање за спортске активности младих. На првом месту Епископ Херувим је изразио велику радост што ће деца имати прилику да искористе све своје спортске потенцијале и на тај начин развијати спортски дух.

КОНТАКТ
Епархија осечкопољска и барањска
31226 Даљ, Загребачка 2а - Патријаршијски двор
Хрватска

тел/факс (+385) 31-590-020
e-mail: episkop@eparhijaosecka.hr
euodalj@eparhijaosecka.hr

Уредништво сајта
тел. (+385) 99-3512-888
e-mail: info@eparhijaosecka.hrПрава на објављени садржај задржава
СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЕПАРХИЈА ОСЕЧКОПОЉСКА И БАРАЊСКА
Садржај је доступан за преузимање уз обавезно навођење извора.